Наше підприємство займається виробництвом кави більше семи років. За цей час ми обсмажили понад 200 тон кави- від недорогої робусти до елітної арабіки і, як результат, сформували своє бачення про цей напій і наше місце на дуже великому ринку зернової кави. Основні моменти:
 1. Кава має бути виключно свіжого обсмаження- це аксіома, тому що орієнтовно за місяць, смак і аромат починають згасати (не плутати зі строком придатності- 1 рік), саме тому у нас на складі немає посмаженої кави- лише зелена, смажимо після отримання замовлення.
 2. Немає "смачної" або "несмачної" кави- є якісна і неякісна. Якісна це свіже обсмаження+якісна сировина+правильно змелена та заварена. Смак - справа виключно індивідуальна. Комусь подобається "міцна", тобто темна кава еспресо з високим вмістом робусти, хтось вибирає чисту арабіку середнього обсмаження і заварює в фільтрі, а хтось взагалі споживає капучино з цукром.
 3. Арабіка, робуста чи бленд? Існує два основні різновида кави - арабіка та робуста і досить поширена думка, що арабіка це "гарна" кава, а робуста "не дуже"). Це трохи не так. Спрощено- арабіка це аромат, смак, кислинка. Робуста це гіркота, міцність та щільність напою - наявність робусти в бленді можна порівняти з додаванням солі до страви. Ще у робусті вдвічі більше кофеїну, тому вона є основною сировиною для виготовлення розчинної кави. Цих якостей "занадто" у обох сортів, тому найбільш популярним видом зернової кави для еспресо є бленд - суміш різних видів арабіки та робусти, які за смаком є більш збалансованими ніж моносорти. За ціною робуста дешевша ніж арабіка, але тому що вона менше вибаглива до кліматичних умов та шкідників, що дає більші урожаї, ціна ж на арабіку досить часто завищена саме з цих причин.
 4. Ми смажимо каву для еспресо та мока. Не працюємо в сегменті "Specialty"- бо в ціноутворенні цього сегменту дуже багато маркетингу а не якості,  і не смажимо каву "під фільтр", тому що посмажена таким чином кава майже не підходить для еспресо і навпаки посмажену "під еспресо" каву можна заварювати в будь який спосіб . Таке рішення було прийняте тому що еспресо найбільш поширений спосіб заварювання в закладах громадського харчування (основних наших замовників), мока (гейзер) взагалі, на нашу думку, найкращий спосіб заварювання кави в домашніх умовах, і ще тому що неможливо бути експертом у всіх сегментах ринку одночасно.
 5. Наші бленди для еспресо містять арабіку з Африки та Південної Америки, та високоякісну миту робусту "Kaapi Royale" з Індії. Моносорти арабіки представлені в нашому магазині- це, на наш погляд, збалансована арабіка, яка ідеально підходить для приготування еспресо як на побутових кавоварках, так і на професійних машинах а також для кавоварок мока (гейзер).

   Наші акційні пропозиції спрямовані на популяризацію гейзерних кавоварок як способу приготування кави в домашніх умовах, тому купуючи каву Ви завжди знайдете акційну пропозицію де отримаєте гейзерну кавоварку в подарунок і спробуєте цей неперевершений спосіб заварювання.

P.S. Все надане вище це лише наш особистий досвід без претензій бути істиною в останній інстанції)