Добавьте товары в желания
Добавьте товары для сравнения
0
Мой заказ
Рус

Арабика Rwanda 1 кг + Uganda Bugisu 1 кг + гейзерная кофеварка MG-1010 в подарок

Артикул СB-1000-2-set
В наличии
Описание

 Арабика Rwanda 1 кг + Uganda Bugisu 1 кг + гейзерная кофеварка MG-1010 на 2-3 чашки (100-120 мл кофе) в подарок

 Арабіка 100% - Rwanda

  Подібно до ефіопської кави, руандійська кава має легкі квіткові нотки.  Також присутні тонкі відтінки карамелі та шоколаду. Має середню кислотність,  з унікальним шовковистим тілом.

Арабіка 100% - Uganda Bugisu

 Уганда вирощує каву арабіку вже понад 100 років. Більшість угандійської кави вирощують на невеликих фермах. У традиційних домогосподарствах жінки беруть на себе відповідальність за вирощування кави, яка часто є єдиним джерелом грошей для сім'ї. Понад 60% іноземної валюти Уганди припадає на каву, і понад 30% населення Уганди так чи інакше споживає каву.
 Для арабіки Бугісу характерні нижча кислотність, ніж у більшості африканських сортів кави, Бугісу має глибокий смак, задумливий, насичений і важчий за тілом з нотами темного шоколаду, патоки та кокоса. Чудово підходить для еспресо.

Класична гейзерна кавоварка MG-1010 чудово підходить для приготування традиційного еспресо.

Виготовлено із безпечного алюмінію, який може вступати в контакт із харчовими продуктами, ручка із термостійкого пластику. Підходить для використання на газових, електричних плитах та вогнищі.

Про гейзерні кавоварки.

Гейзерна кавоварка (мока) бала винайдена у 1933 році італійцем Біалетті. Саме в Італії мока набула найбільшого розповсюдження і досі вважається найпопулярнішим приладом для приготування кави. Вона занесена до Книги рекордів Гіннеса як найвідоміша кавоварка у світі. Такої популярності вона набула завдяки простоті застосування, невисокій ціні і високій якості приготування кави.

Сам процес приготування в гейзері майже аналогічний заварюванню в еспресо кавоварці — вода під тиском проходить через мелену каву протягом 20-30 секунд, з тією різницею що в еспресо кавоварці тиск створюється за допомогою помпи, в гейзері природнім шляхом, за допомогою пари.

Гейзерна кавоварка складається з кількох частин. Нижня частина слугує резервуаром для води, далі розміщений фільтр, спеціальна ємність для меленої кави й верхня частина, куди під дією пари, як у гейзері, виштовхується готовий напій.

Головне правило користування — стежити за процесом, щоб не переварити каву. Для гейзерної кавоварки краще використовувати зерно середнього чи крупного помелу: дрібний забиває фільтр. Індукційні плити не підходять для даного типу кавоварок- лише газові або електричні.

  Колумбійська кава відома своїм чудовим смаком і ароматом. Колумбія має багату історію вирощування кави, ідеальні умови для вирощування та унікальні сорти зерен. Колумбійська кава зазвичай може похвалитися солодкими нотками, такими як шоколад, ірис, горіхи та цитрусові, а м’яка кислинка робить його м’яким на смак.

Класична гейзерна кавоварка MG-1007 чудово підходить для приготування традиційного еспресо. Вихід 120-150 мл кави

Виготовлено із безпечного алюмінію, який може вступати в контакт із харчовими продуктами, ручка із термостійкого пластику. Підходить для використання на газових, електричних плитах та вогнищі.

1 430 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки

Новой почтой по Украине  бесплатно

 

  • Наличными при получении
  • Кредитной картой
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Наверх