Количество
|
Стоимость
|
||
|
Арабика Rwanda 1 кг + Uganda Bugisu 1 кг + гейзерная кофеварка MG-1010 на 2-3 чашки (100-120 мл кофе) в подарок
Арабіка 100% - Rwanda
Подібно до ефіопської кави, руандійська кава має легкі квіткові нотки. Також присутні тонкі відтінки карамелі та шоколаду. Має середню кислотність, з унікальним шовковистим тілом.
Арабіка 100% - Uganda Bugisu
Уганда вирощує каву арабіку вже понад 100 років. Більшість угандійської кави вирощують на невеликих фермах. У традиційних домогосподарствах жінки беруть на себе відповідальність за вирощування кави, яка часто є єдиним джерелом грошей для сім'ї. Понад 60% іноземної валюти Уганди припадає на каву, і понад 30% населення Уганди так чи інакше споживає каву.
Для арабіки Бугісу характерні нижча кислотність, ніж у більшості африканських сортів кави, Бугісу має глибокий смак, задумливий, насичений і важчий за тілом з нотами темного шоколаду, патоки та кокоса. Чудово підходить для еспресо.
Класична гейзерна кавоварка MG-1010 чудово підходить для приготування традиційного еспресо.
Виготовлено із безпечного алюмінію, який може вступати в контакт із харчовими продуктами, ручка із термостійкого пластику. Підходить для використання на газових, електричних плитах та вогнищі.
Про гейзерні кавоварки.
Гейзерна кавоварка (мока) бала винайдена у 1933 році італійцем Біалетті. Саме в Італії мока набула найбільшого розповсюдження і досі вважається найпопулярнішим приладом для приготування кави. Вона занесена до Книги рекордів Гіннеса як найвідоміша кавоварка у світі. Такої популярності вона набула завдяки простоті застосування, невисокій ціні і високій якості приготування кави.
Сам процес приготування в гейзері майже аналогічний заварюванню в еспресо кавоварці — вода під тиском проходить через мелену каву протягом 20-30 секунд, з тією різницею що в еспресо кавоварці тиск створюється за допомогою помпи, в гейзері природнім шляхом, за допомогою пари.
Гейзерна кавоварка складається з кількох частин. Нижня частина слугує резервуаром для води, далі розміщений фільтр, спеціальна ємність для меленої кави й верхня частина, куди під дією пари, як у гейзері, виштовхується готовий напій.
Головне правило користування — стежити за процесом, щоб не переварити каву. Для гейзерної кавоварки краще використовувати зерно середнього чи крупного помелу: дрібний забиває фільтр. Індукційні плити не підходять для даного типу кавоварок- лише газові або електричні.
Колумбійська кава відома своїм чудовим смаком і ароматом. Колумбія має багату історію вирощування кави, ідеальні умови для вирощування та унікальні сорти зерен. Колумбійська кава зазвичай може похвалитися солодкими нотками, такими як шоколад, ірис, горіхи та цитрусові, а м’яка кислинка робить його м’яким на смак.
Класична гейзерна кавоварка MG-1007 чудово підходить для приготування традиційного еспресо. Вихід 120-150 мл кави
Виготовлено із безпечного алюмінію, який може вступати в контакт із харчовими продуктами, ручка із термостійкого пластику. Підходить для використання на газових, електричних плитах та вогнищі.